Flightscope X3

Flightscope X3 är en fantastisk radar som ger dig detaljerad och korrekt feedback från ditt spel.

X3 från Flightscope är en kompetent radar som ger dig perfekt mätning av ditt golfspel och kan kombineras med många av världens mest kända golfbanor för att skapa en komplett golfsimulator.

Flightscope X3

Vi erbjuder all kringutrustning för att få en komplett golfsimulator. Vi kompletterar med en laserprojektor, slagduk, konstgräs, kraftfull PC, flimmerfria LED-spotar etc. samt installation och systemtest.

Finansiering Flightscope X3

Tillsammans med vår finanspartner Leasepro kan vi erbjuda en fördelaktig finansieringslösning. Med ett leasingavtal kan ni få en månadskostnad för systemet istället för en hög initialkostnad. Kontakta oss för en förutsättningslös dialog kring era önskemål så tar vi fram ett skräddarsytt förslag.

Installation

Vi leverera en nyckelfärdig lösning där vi levererar all kringutrustning samt gör installation på plats samt genomför ett systemtest.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan alternativt ring oss på telefon 0721-919127.

    Läs mer om Flightscope X3 här.

    Läs även om våra kringtjänster för installation, systemtest, utbildning och kringprodukter. Glöm inte att komplettera med ett bokningssystem som gör det enkelt och smidigt att boka speltider samt styra elektroniken.

    Här hittar du Flightscope X3 till försäljning på Internet.