Leasa golfsimulator

Leasa en golfsimulator med komplett kringutrustning!

Vill ni investera i en golfsimulator eller kanske rentav flera stycken? Intresset för golfsimulatorspel har ökat oerhört fler och fler upptäcker fördelarna med att kunna spela enkelt, hela året och tekniken blir bättre och grafiken snyggare. På en relativt liten yta kan ni installera en eller flera golfsimulatorer. Kombinera med digitalt lås och bokningssystem så har ni en verksamhet som är relativt enkel att underhålla. Genom att skriva ett leasingavtal så får ni en månadskostnad istället för en hög initial investering. Kontakta oss för ett förslag baserat på just era förutsättningar vad gäller produkter, installation, service, utbildning etc. En stor fördel med en golfsimulator inomhus är att verksamheten inte är beroende av väder. En golfrunda går även snabbare (räkna med cirka 1,5 timmar för två personer att genomföra en 18-hålsbana) och om ni ligger på ett centralt läge så blir tidsvinningen ännu större.

Vi har de bästa lösningarna som finns att uppbringa. Vi kan erbjuda nyckelfärdiga upplägg med märken som TrackMan, Foresight, FullSwing, SimWay och Flightscope.

Vår satsning på golfsimulator är ett perfekt komplement till vår padelverksamhet. Vår plan framåt är att dubbla vår satsning på golfsimulatorer säger David Davidsson på Vårgårda Padel. 

Läs mer om Vårgårda Padel här

Det som krävs för att komma igång är en lokal som är helst cirka 5 meter bred, 7 meter lång och gärna 3,5 meter i takhöjd. Har ni utrymmet separerat med en dörr så kan ni installera ett digitalt lås kopplat till ett bokningssystem för att underlätta bokningen.  

Leasingavtal golfsimulator

Genom ett fördelaktigt leasingavtal kan ni få en månadskostnad istället för en hög initialinvestering. Kontakta oss för en skarp offert i hur ett avtal skulle kunna se ut för just er.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan alternativt ring oss på telefon 0721-919127.

    • *Leasing. Tillsammans med våra finanspartners kan vi erbjuda ett leasingavtal som är skräddarsytt. Kunden kan även baka in kostnader för installation, licenser, uppgraderingar, service etc. i leasingavtalet. Exempel på avtal: 0-10% kontant, avtalstid 24-60 månader och ett restvärde om cirka 10-20%.