Leasa golfsimulator

Leasa en TrackMan 4 samt övrig kringutrustning!

Vill ni investera i den senaste golfsimulatorn från TrackMan? Den senaste perioden har intresset för att spela golf inomhus verkligen exploderat. På en relativt liten yta kan ni installera en eller flera golfsimulatorer. Kombinera med digitalt lås och bokningssystem så har ni en verksamhet som är relativt enkel att underhålla. Genom att skriva ett leasingavtal så får ni en månadskostnad istället för en hög initial investering. Kontakta oss för ett förslag baserat på just era förutsättningar vad gäller produkter, installation, service, utbildning etc. En stor fördel med en golfsimulator inomhus är att verksamheten inte är beroende av väder. En golfrunda går även snabbare (räkna med cirka 1,5 timmar för två personer att genomföra en 18-hålsbana) och om ni ligger på ett centralt läge så blir tidsvinningen ännu större.

Vår satsning på golfsimulator är ett perfekt komplement till vår padelverksamhet. Vår plan framåt är att dubbla vår satsning på golfsimulatorer säger David Davidsson på Vårgårda Padel. 

Läs mer om Vårgårda Padel här

Det som krävs för att komma igång är en lokal som är cirka 4 meter bred, 7 meter lång och gärna 3,5 meter i takhöjd. Har ni utrymmet separerat med en dörr så kan ni installera ett digitalt lås kopplat till ett bokningssystem för att underlätta bokningen.  

Leasingavtal golfsimulator

Genom ett fördelaktigt leasingavtal kan ni få en månadskostnad istället för en hög initialinvestering. 

Räkneexempel TrackMan 4. En investering i en TrackMan 4 skulle ha en månadskostnad om 3.337 kronor. Detta avser 0 kronor i kontantinsats, avtal på 48 månader och ett restvärde om 20%. Paketet innehåller en TrackMan 4 Indoor samt 1 år licens hård- och mjukvara och utbildning. 

Räkneexempel TrackMan 4 inklusive all kringutrustning skulle ha en månadskostnad om cirka 5.995 kronor. Detta avser 0 kronor i kontantinsats, avtal på 48 månader och ett restvärde om 20%. Paketet innehåller en TrackMan 4 (Indoor) med 1 år licens hård- och mjukvara samt utbildning, Epson laserprojektor, PC optimerad för TrackMan 4, kontrollmonitor, projektorduk samt konstgräs för ett rum om cirka 30m2 (gärna cirka 4×7 meter och cirka 3-4 meter i takhöjd). 

Kontakta oss

Använd formuläret nedan alternativt ring oss på telefon 0721-919127.

    • *Leasing. Tillsammans med Leasepro kan vi erbjuda ett leasingavtal som är skräddarsytt. Kunden kan även baka in kostnader för installation, licenser, uppgraderingar, service etc. i leasingavtalet. Exempel på avtal: 0 kronor kontant, avtalstid 36-60 månader ochrestvärde på 10-25%.