Golfsimulator hemma

Vi har lösningar som passar för alla typer av installationer av en golfsimulator. Välj produkter som ger dig en simulatorupplevelse som kommer så nära verkligheten som möjligt.

Lokalen för en golfsimulator

För att kunna sätta upp en golfsimulator behöver du en lokal som har rätt mått. Det viktiga är att du har åtminstone cirka 2,70 meter i takhöjd samt gärna en bredd uppåt fyra meter och gärna 6 meter i längd. Har du en lokal som har högre i tak eller något större i övrigt så är det bara en fördel.

Golvbeläggning för din golfsimulator

För att kunna få ut det mesta av din golfsimulator är det viktigt att du har en bra tee-matta (slagmatta). Om du vill kunna putta i simulatorn behöver du även en green-matta som du samddressar för att åstadkomma rätt ”stimp” (alltså hur snabbt bollen rullar på mattan). För att få den där riktiga golfkänslan rekommenderar vi även att använda ett konstgräs i lokalen i övrigt.

Projektorduk för din golfsimulator

Det är viktigt att du har en bra projektorduk som dessutom är tålig. Vi säljer dukar som är ändamålsenliga. Du väljer format efter lokalens förutsättningar. Det vanligaste är att man använder ett format som är 16:10, 16:9 eller 4:3. Se även gärna till att ha en mörk ram runt duken och gärna draperier vid sidorna som både ger bättre kontrast och skyddar mot rikoschetter.

Golfsimulator TrackMan 4

Många väljer att investera i TrackMan 4 som är den golfsimulator som just nu är marknadsledande. Det finns självklart även andra alternativ. Läs mer om TrackMan här.

Golfsimulator hemma

Elektronik för din golfsimulator

Vidare behöver du en stark PC (läs om specifikationerna här). En ljusstark projektor samt en kontrollskärm.

Internet

Du kan använda ett trådlöst Internet (WiFi) men vi rekommenderar alltid att du använder kabel för att få en stabil och snabb Internetanslutning).

Golfsimulator hemma nästa steg

Är du redo för att ta din diskussion vidare kring en golfsimulator hemma. Kontakta oss genom att använda formuläret nedan så stämmer vi av vidare.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan alternativt ring oss på telefon 0721-919127.