Konstgräs

Vi erbjuder i första hand tre olika typer av konstgräs. De tre olika typerna är konstgräs för sving, putt och en tredje som vi kallar för fairway och är tänkt som en konstgräsmatta som ramar in simulatorn.

Slagmatta premium (tee)

Vår premiumslagmatta är 2,25 meter bred och 1,5 meter djup. Den är peggbar över hela ytan och har inte några slitsar för gummipegg. Denna slagmatta har inte någon foam undertill. Vill man ha ett mjukare underlag kan man komplettera med en gummimatta som även fungerar isolerande.

Slagmatta som går att pegga över hela ytan.

Slagmatta range (tee)

Vi har även en slagmatta som motsvarar den typ av slagmatta som återfinns på en driving range. Den är som standard 1,5 x 1,5 meter och har slitsar på samtliga fyra sidor. Om den blir sliten på en sida kan den med fördel roteras för att kunna användas länge. Mattan har foam undertill vilket gör den högre och mjukare (mer skonsam vid lång användning).

Slagmatta modell range. Foam undertill samt slitsar för gummipegg på fyra sidor.

Puttingmatta (putt)

Vi har en puttingmatta som passar perfekt för att öva putt. Mattan kan med fördel sanddressas för att få rätt stimp (snabbhet). Puttingmattan passar utmärkt för hela simulatorområdet och kan fås med 4 meter i bredd.

Puttingmatta som går att sanddressa och lägga över hela simulatorområdet.

Fairwaymatta (fairway)

Fairwaymattan är tänkt som ett alternativ för simulatorytan som ger förstärker känslan av golfbana. Observera att fairwaymattan inte lämpar sig för varken slag eller putt.

Fairwaymattan är tänkt som en konstgräsmattan som tillför känslan av att befinna sig på en golfbana.