TrackMan 4 Support

Här har vi samlat hjälp för dig som använder en TrackMan 4 för din golfsimulator. Här har TrackMan samlat allt som du kan behöva support på https://trackmangolf.zendesk.com

TrackMan Performance Studio 9.2

Nedan finns en instruktionsvideo som visar hur du installerar TrackMan Performance Studio (TPS) 9.2.

Jämföra svingar i TPS 9

Nedan finns en instruktionsvideo som visar hur man jämför videos för svingar i TrackMan Performance Studio (TPS) 9.

Övergripande om spel i TPS 9

Nedan finns en instruktionsvideo som övergripande beskriver de olika spelen som finns i TrackMan Performance Studio (TPS) 9.

TPS 9.1 har en mängd fantastiska funktioner från klassisk skottanalys till den revolutionerande virtuella golfupplevelsen på våra virtuella golfbanor, men vi har också fantastiska spel tillgängliga för att testa alla aspekter av ditt spel, från putting till kortspel till långkörning och fantastiskt för alla åldrar, oavsett om det är dina första svängningar eller finslipa dina färdigheter som professionell. Det finns verkligen något för alla i TPS 9.1

Logga in i TPS med TrackMan konto

Nedan finns en instruktionsvideo som övergripande beskriver hur du enklast loggar in i TrackMan Performance Studio (TPS) 9 med ditt TrackMan konto.

TPS Download Manager

I TPS 9 finn nu en mycket efterfrågad funktion. Den kallas för Download Manager. Den här nya funktionen låter dig styra vilka kurser som installeras och om uppdateringar ska ske automatiskt eller manuellt. Nedladdningshanteraren ger dig kontroll över ett snabbt växande bibliotek av virtuella golfbanor, med möjligheten att visa alla banor eller helt enkelt välja, ladda ner och visa ett urval av banor från biblioteket. Med Download Manager har du kontroll över hur Virtual Golf-biblioteket ser ut i din version av TrackMan Performance Studio.

Instruktion för nedladdning & installation av TPS 9

TrackMan Performance Studio 9 är här: Uppdaterad, förfinad, bättre än någonsin!
TPS 9 är det nya användargränssnittet med extra funktioner och funktioner. Ladda ner TPS 9 idag och njut av den mest lättanvända och verklighetstrogna simulatorupplevelsen i branschen.

För mer support vänligen besök TrackMan.com