GC3 Launch Monitor

Tre precisionskameror för både boll- och klubbdata hos GC3. Fyra sätt att ansluta. En pekskärm som är lätt att läsa inomhus och utomhus. Lägg till allt och du har den ultimata personliga startmonitorn.

Tack vare sin exakta submillimetermätning av golfbollen och klubban, säkerställer GC3 korrekt och pålitlig feedback både på räckvidden och i din hemmasimulator. Ingen annan lanseringsmonitorteknik kan jämföras med GC-serien när det gäller att leverera prestandainsikt i realtid.

gc3

Från PGA-touren till hemmasimulatorn, vår GC-serie av lanseringsmonitorer är den mest prisbelönta, mest pålitliga och mest sålda lanseringsmonitorserien av professionell kvalitet någonsin. När prestanda spelar roll är valet enkelt — GC3.

Läs mer om produkter från Foresight här. Här hittar du information om GCQuad och GCHawk.

GC3 pris & finansiering

En GC3 kostar 109 000* kronor exklusive moms. Vi kan även erbjuda fördelaktiga sätt att finansiera en investering. Kontakta oss för ett upplägg som passar just er.
*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar eller felskrivningar. Kontakta oss för en skarp offert.

Leasing. Om ni väljer att leasa en GC3 blir månadskostnaden 1 990 kronor exklusive moms. Vi har då räknat med 10% kontant, en avtalstid som är 48 månader och ett restvärde som är 20%.

Kontakta oss

Kontakta oss genom att använda formuläret nedan eller på telefon 0721-919127 för en offert eller mer information.

    Om Foresight Sports

    Foresight Sports är en global ledare inom utveckling av lösningar för golfprestanda, underhållning och spelförbättring. Foresight Sports är nu erkänt av utrustningstillverkare, toppprofessionella golfare och media som branschledare inom prestationsmätningssystem.