Simulatorgolf

Simulatorgolf är en idrott som vuxit enormt i popularitet under de senaste åren!

Sverige är näst efter Sydkorea den golfsimulatortätaste marknaden i världen och med från och med år 2023 så kan man även titulera sig svensk mästare i simulatorgolf. Marknaden är uppskattad till att omsätta 15 miljarder kronor år 2022 och sedan fortsätta växa med cirka 10% årligen. 

simulatorgolf
Spela simulatorgolf med dina vänner eller tävla om att bli svensk mästare!

Simulatorgolf spelas inomhus där spelarna slår mot en skärm och slagen registreras av ett lasersystem. Simulatorgolf är väldigt publikvänlig då du som åskådare får flyga med bollen, istället för att behöva förflytta dig fysiskt mellan banans hål. Läs mer om att tävla i simulatorgolf här.

Spela golf året runt!

För dig som vill spela simulatorgolf så finns det anläggningar där simulatorspel över hela Sverige. Du hittar golfsimulatorer hos många golfklubbar men även hos renodlade golfsimulatoranläggningar. Det finns även golfsimulatorer hos padelhallar, hotell, restauranger med mera. Du bokar din speltid enkelt med hjälp av appar som Sweetspot.

Det finns flera olika typer av system för att spela simulatorgolf. Mest känt i Sverige är TrackMan som även är det system där man kan tävla i att bli svensk mästare. Läs mer om TrackMan här.

Simulatorgolf kom-igång!

För att sätta upp en simulatoranläggning behöver du en lokal som är cirka 5 meter bred och cirka 6-7 meter lång samt en takhöjd som gärna är högre än 3 meter. Du behöver sedan välja det system som du vill använda (exempelvis TrackMan 4, GCQuad, GCHawk, Flightscope eller SimWay) och den kringutrustning som krävs (duk, projektor, dator, kontrollskärm, slagmatta, etc.). Komplettera med ett bokningssystem från Sweetspot för att göra det enkelt att boka, betala och få tillgång till anläggningen.

Kontakta oss för en komplett offert med installation, systemtest och utbildning.

Kontakta oss genom att använda formuläret nedan eller ring på telefonnummer 0721-919127.