GCHawk golfsimulator

Exakt mätning från alla vinklar.

Med sin massiva bollfångsträckvidd tillåter GCHawk spelare som är både höger- och vänsterhänta att slå med absolut förtroende för att prestandan mättes exakt.

Precis som sina GC2- och GCQuad-föregångare, fångar GCHawk bilder från varje pinne i väskan – från föraren till puttern – för en komplett, verklighetstrogen spelupplevelse.

GCHawk är optimerad för användning med FSX-programsvit, GCHawk driver branschens största bibliotek av spel och kurser i världsklass – inklusive The Links at Pebble Beach® och St Andrews® – allt i fantastisk 4K-upplösning. Komplettera med mängder av banor och spela dem i en grafik som är så nära verkligheten som du kan komma.

Läs mer om FSX202 här och läs om FSXPlay här.

gchawk

Specifikation dator

 • Operativsystem: Windows 10 (64 Bit krävs)
 • Processor: Intel i5 or i7 processor 
 • Minne: Minimum 8GB arbetsminne
  Rekommendation: 16GB arbetsminne för bästa upplevelse och för dem som använder kamera. 
 • Grafikkort: Minimum: Nvidia GTX 1660 Ti eller högre. 
  Rekommendation: RTX 2060, RTX 2070, or RTX 2080

Läs mer på Foresights webbplats här.

Pris GCHawk

En GCHawk kostar 229 000kr exklusive moms*. Om ni väljer att leasa en GCHawk så är ett prisexempel 4 180 kronor i månaden exklusive moms. Då har vi räknat med 10% kontant, avtalstid om 48 månader och ett restvärde som är 20%. Komplettera med all kringutrustning som behövs för att sätta upp den ultimata golfsimulatorn.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar eller felskrivningar. Kontakta oss för en skarp offert.

Leasa en GCHawk

Leasa en GCHawk för cirka 3 500 kronor* (exklusive moms) per månad eller med kringutrustning för cirka 6 000 kronor* per månad (exklusive moms). Räkneexempel är en GCHawk som leasas med 10% kontantinsats, avtalstid om 48 månader och ett restvärde om 10%. Läs mer om leasing här. En komplett installation omfattar en GCQuad, en ljusstark Epson laserprojektor, en slagduk och ram, en kraftfull PC, kontrollmonitor, tee-matta, flimmerfri LED spot och en green-matta. Komplettera med installation, bokningssystem, gardiner, Callaway klubbor och RCT bollar från Titleist.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar eller felskrivningar. Kontakta oss för en skarp offert.

GCHawk specifikation

 • Technology: Quadrascopic high-speed camera system.
 • Dimensions: 89.1in(l) x 6.1in(h) x 7.6in(w)
 • Weight: 36lbs / 16.3kg
 • Power: External input 220/110, output 48VDC, 300W
 • Data Interface: Ethernet (recommended), USB, WiFi

Bokningssystem

Komplettera med ett bokningssystem för att kunna ha en automatiserad obemannad anläggning. Vi arbetar med bland annat MATCHi och Sweetspot. Läs mer om bokningssystem här.

Kontakta oss

Kontakta oss genom att använda formuläret nedan eller på telefon 0721-919127 för en offert eller mer information.