GCQuad golfsimulator

GCQuad anses av många som marknadens okrönta kung. GCQuad har uppnått ett rykte som både kraftfull, precis och enkel att använda.

GCQuad har ett rykte om sig att vara marknadens mest exakta, pålitliga och kompletta Launch Monitor. Idag är GCQuad ensam på marknaden med att använda fyra linser för att avläsa positionen för både klubbhuvud och boll med millimetrisk precision i 3D. GCQuad är vinnare av Golf Digest Editor’s Choice tre år i rad.

gcquad

Välj själv om du vill köpa en GCQuad kontant eller finansiera investeringen med ett leasingavtal. Självklart kan ni även komplettera med all kringutrustning och annat som krävs för att systemet skall fungera på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder även installation och systemtest. Vanligtvis har vi möjlighet att leverera, installera och genomföra ett systemtest inom 30 dagar.

GCQuad specifikation PC

 • Operativsystem: Windows 10 (64 Bit krävs)
 • Processor: Intel i5 or i7 processor
 • Minne: Minimum 8GB arbetsminne
  Rekommendation: 16GB arbetsminne för bästa upplevelse och för dem som använder kamera.
 • Grafikkort: Minimum: Nvidia GTX 1660 Ti eller högre.
  Rekommendation: RTX 2060, RTX 2070, or RTX 2080

GCQuad specifikationer

 • Teknologi: Quadrascopic high-speed camera system
 • Storlek: (bredd) 17.7cm x (höjd) 31.8cm x (D) 10.1cm
 • Vikt: 3.8kg / 7.5lbs
 • Power: Lithium-Ion uppladdningsbart
 • Gränssnitt: USB-C, WiFi, Ethernet, Bluetooth Android, iOS
 • Kompatibilitet: Android, iOS

Pris hård- & mjukvara

Priset för en GCQuad är 199.995 kronor* exklusive moms. Då ingår mjukvara värde cirka 30 000 kronor exklusive moms. Med paketet FSX 2020 får du tillgång till den senaste mjukvaran, svinganalys och 10 stycken banor (Teton Pines, Beaver Hills CC, Blue Bayou Golf and Fishing Club, Broken Tree, Butterfield Country Club, Kinsale Golf & Fitness Club, Linfield National, Willow Crest Golf Club, Tall Pines och The Farms Golf Course). Man kan sedan komplettera med ytterligare banor som man köper styckevis.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar eller felskrivningar. Kontakta oss för en skarp offert.

Leasa en GCQuad

Leasa en GCQuad för 3 408 kronor* (exklusive moms) per månad eller med kringutrustning för cirka 6 000 kronor* per månad (exklusive moms). Räkneexempel är en GCQuad som leasas med 10% kontantinsats, avtalstid om 48 månader och ett restvärde om 10%. Läs mer om leasing här. En komplett installation omfattar en GCQuad, en ljusstark Epson laserprojektor, en slagduk och ram, en kraftfull PC, kontrollmonitor, tee-matta, flimmerfri LED spot och en green-matta. Komplettera med installation, bokningssystem, gardiner, Callaway klubbor och RCT bollar från Titleist.

*Vi reserverar oss för eventuella prisändringar eller felskrivningar. Kontakta oss för en skarp offert.

Kontakta oss för mer information genom att använda formuläret nedan eller ringa oss på telefonnummer 0721-919127.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan alternativt ring oss på telefon 0721-919127.

  Läs mer om Foresight och GCQuad på deras officiella webbplats här. Du kan även läsa om övriga produkter och varumärken på vår produktsamlingssida här.

  Här hittar du GC Quad till försäljning på Internet.