Full Swing KIT Launch Monitor

Full-Swing-KIT

Leasa en Full Swing KIT för 1.173 kronor i månaden!

Full Swing KIT är den enda Launch Monitorn med noggrannhet godkänd på tour-nivå och  betrodd av Tiger Woods.

En av de mest imponerande funktionerna i Full Swing KIT Launch Monitor är dess precision. Den avancerade sensortekniken fångar varje aspekt av slagen och presenterar resultatet i realtid. Du får omedelbar feedback om din teknik, vilket ger dig möjlighet att snabbt identifiera områden som du behöver förbättra.

Träning blir både roligare och mer effektiv med KIT golfsimulator. Genom att simulera riktiga golfbanor kan du uppleva spännande utmaningar och förbättra ditt spel i olika miljöer. FS KIT har en responstid om cirka 2-3 sekunder vilket är jämförbart med andra launch monitors på marknaden.

Full Swing KIT är enkel att installera och använda. Med det intuitiva gränssnittet och användarvänliga funktioner kan du komma igång på nolltid. Med FS KIT kan alla hitta sin utmaning. Det har inte någon betydelse om du är en professionell golfspelare eller en nybörjare. Alla kan dra nytta av den avancerade tekniken för att ta sitt spel till nästa nivå.

Så varför vänta? Uppgradera din golfupplevelse och ta ditt spel till nya höjder. Förbättra din teknik, slå längre och njut av golfen som aldrig förr med vår banbrytande golfsimulator. Välkommen till en golfvärld av möjligheter och framsteg!

Banor

Full Swing KIT levereras tillsammans med följande banor i grundpaketet:

  1. Aviara Golf Club & Resort
  2. The Belfry
  3. Sanctuary
  4. Stone Canyon Golf Club
  5. Wade Hampton Golf Club

Läs mer om Full Swing KIT i vår webbshop här.

Full Swing KIT pris

Köp ditt exemplar nu för 56 000 kronor (exklusive moms eller betala 1.173 kronor i månaden vid leasing (räkneexempel vid avtalstid om 48 månader, 10% kontant och ett restvärde om 10%. Med reservation för eventuella prisändringar).

KIT, den perfekta launch monitorn. 

Full Swing KIT jämförelse

Full Swing har gjort en omfattande undersökning för att reda ut hur KIT förhåller sig jämfört med andra produkter på marknaden. Här följer en sammanställning av resultatet från den undersökningen. Nedan hittar du medelvärdena för 25 svingar med en driver, 6 järn och pitching wedge med en premiumboll. Testet genomfördes utomhus på en driving range den 28 mars 2023. Alla enheter ställdes in på rätt sätt, med varje slag hade rätt klubba väljs för att få den tydligaste och konsekventa jämförande informationen.

Resultatet från de olika produkterna som jämfördes ligger nära varandra. Se resultatet mer i detalj nedan.

Spinn: 0,47 % till TM4 och 1,86 % till GCQ.
Längd: 0,27 % till TM4 och 0,05 % till GCQ.
Klubbhastighet: 0,77 % till TM 4 och 3,89 % till GCQ 
Bollhastighet: 0,31 % till TM och 0,27 % till GCQ.

full swing kit launch monitor

Kontakta oss

Använd formuläret nedan alternativt ring oss på telefon 0721-919127. Klicka på länken här för att få mer information om FS KIT. Du kan även köpa Full Swing KIT i vår webbshop här.