TrackMan 4

TrackMan är den marknadsledande leverantören av tillförlitlig data från ditt golfspel.

TrackMan 4 är den marknadsledande produkten för dig som vill analysera ditt spel. TrackMan kombinerar två radars och en kamera för att få bästa möjliga mätresultat. TrackMan har ett komplett ekosystem med banor från Virtual Golf (som endast går att spela med en TrackMan) uppdateringar, service, support och utbildning.

TrackMan 4 Indoor & Outdoor

TrackMan 4 finns i två versioner. En för inomhusbruk och en version som både fungerar inomhus och utomhus. När ni väljer att investera i en TrackMan så får ni tillgång till fantastiska golfbanor, utbildning av en expert från TrackMan samt service och support.

TrackMan 4

TrackMan golfbanor

Det finns idag fler än 140 banor (mars 2022) att spela och flera tillkommer varje månad. Bland golfbanorna hittar du bland annat banor som St Andrews, Valderrama och Muirfield Village till Lidingö. Förutom att banorna är fantastiskt återgivna i hög upplösning så kan du även välja vilken tid på dygnet du vill spela banorna. Det vill säga om banorna skall visas i soluppgången, mitt på dagen eller i skymningen. Välj även mellan olika spel som Bullseye (träffsäkerhet), Hit It (slaglängd), Closest To The Pin (tävla mot varandra vem som kommer närmast flaggan) eller Capture The Flag (tävla mot varandra där du får poäng genom att ta flaggan).

TrackMan 4 energiförbrukning

En TrackMan 4 drar 25 W. Energiförbrukningen är alltså 25 W per timme eller 25 Wh.

Systemkrav

De rekommenderade systemkraven att spela Virtual Golf med TrackMan och en PC är enligt nedan. Ett tips är att investera i en PC som har specifikationer som överträffar kraven nedan för att säkerställa att datorn klarar av kommande uppdateringar och banor som eventuellt kräver högre prestanda.

 • Windows 10 (64-bit)
 • 16 GB RAM
 • i7 3.8Ghz Processor
 • Nvidia RTX 1070 8GB
 • SSD

Storlek TrackMan 4. En TrackMan 4 är 300 x 300 mm och tjockleken är 45 mm och väger 2,8 kilogram.

TrackMan priser

 • TrackMan 4 Indoor & Outdoor (alltså både för bruk inomhus och utomhus) kostar 204 995 kronor (2 600 kronor tillkommer för frakt och försäkring vid beställning).
 • TrackMan 4 Indoor (alltså endast för bruk inomhus) kostar 174 995 kronor exklusive moms (2 600 kronor tillkommer för frakt och försäkring vid beställning).

Leasing

Vi kan erbjuda förmånliga villkor för att leasa en TrackMan. Ett räkneexempel är att 3 311 kronor i månaden istället för ett kontantpris om 174 995 kronor för en TrackMan 4 Indoor. I vår kalkyl har vi räknat med 0 kronor i kontantinsats, avtalstid om 48 månader samt ett restvärde om 20%. Läs mer om leasing av TrackMan här.

Installation

Fabulize erbjuder en komplett lösning med kringutrustning för att Diu skall få ut maximalt av din TrackMan. Vi arbetar uteslutande med proffsutrustning vad gäller projektor, slagduk, kraftfull PC, flimmerfria LED-spotar, kontrollskärm etc. Vi erbjuder även installation och systemtest samt finansieringslösning.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan alternativt ring oss på telefon 0721-919127.

  Om ni är intresserade av att även investera i en byggnad som kan användas för golfsimulatorer så tipsar vi er om att besöka Golfstudio-X. Läs mer om golfstudios här.

  Här hittar du TrackMan 4 till försäljning på Internet.