Leasa TrackMan 4 för 3.760 kr/mån*!

Investera i en TrackMan 4 golfsimulator!

lease TrackMan 4

Just nu kan ni leasa en TrackMan 4 golfsimulator (läs mer om TrackMan iO här) för 4.078 kronor i månaden exklusive moms. Komplettera med övrig utrustning som projektor, duk, dator, skärm, konstgräs och hamna på ungefär det dubbla. Du kan även inkludera installation och licenser i leasingavtalet. Kontakta oss för en mer detaljerad offert som möter ert behov.

Leasa en TrackMan 4

Leasa en TrackMan 4 med kringutrustning. Räkneexempel är en TrackMan 4 Indoor som leasas med 10% kontantinsats, avtalstid om 48 månader och ett restvärde om 10%. Läs mer om leasing här. En komplett installation omfattar enTrackMan 4 Indoor, en ljusstark Epson laserprojektor, en slagduk och ram, en kraftfull PC, kontrollmonitor, tee-matta, flimmerfri LED spot och en green-matta. Komplettera med installation, bokningssystem, gardiner, Callaway klubbor och RCT bollar från Titleist.

Kontakta oss

Använd formuläret nedan alternativt ring oss på telefon 0721-919127.

    Läs mer om TrackMan 4 här.

    Du kan även köpa en TrackMan 4 Indoor eller Indoor & Outdoor direkt via vår e-handel. Du hittar produkterna här:

    Om TrackMan

    TrackMan är en enhet som använder Doppler-radar för att samla in data vid golfspel. Radarn är placerad bakom golfaren och är ungefär lika stor som en bärbar dator. Med varje sving mäter den varje aspekt av klubbans rörelse, bollens bana och dess landning. En TrackMan är utrustad med en videokamera så att golfare kan titta på sig själva medan de tittar på sin sving. Istället för att beräkna dess projektilrörelse från initiala startparametrar, kan den spåra hela bollens flygning från träffögonblicket till nedslag och slutpunkt för bollens rörelse. När spårningen är klar visar TrackMan data och grafik på skärmen på en ansluten dator eller smartphone. Användare kan jämföra sina data med professionella golfare eller andra. Den största fördelen med att använda enheten jämfört med traditionell videoanalys är att golfare får ren data istället för att gissa allt från videon. Golfare och instruktörer använder feedback från TrackMan för att träna och förbättra sina prestationer på golfbanan. TrackMan användes första gången på PGA Touren 2006. TV-sändare använder samma teknologi för att visa grafik på skärmen som bollens bana när en golfspelare slår sitt utslag.

    https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1jDL1X1crbMIzn2vC-ZXpTfk70K2SJ5Y&usp=sharing